Tapahtumat

Järventaus, Sipilä, Pyrhönen, Antinmäki

Tällä sivulla näet tiedossa olevat yrittäjän päivän tapahtumat.

Katso aikaisempia pääjuhlia, puheita ja tapahtumia arkistostamme.

4H-yrittäjät viettävät Yrittäjän päivää 5.9.2017

4H-yrittäjät viettävät Yrittäjän päivää 5.9.2017

syys 5, 12:00am - syys 5, 11:59pm

4H-yrittäjät viettävät Yrittäjän päivää 5.9.2017 eri puolilla Suomea. Kokoamme tähän tapahtumaan pienet ja suuret 4H-yrittäjien tempakset. Kerrothan sinäkin, mitä teillä päin tapahtuu.

7 kiinnostunut  ·  12 osallistun
TAT vie yrittäjyyskasvatusta yläkouluihin

TAT vie yrittäjyyskasvatusta yläkouluihin

syys 5, 8:00am - syys 5, 3:00pm

Yrittäjän päivänä Taloudellinen tiedotustoimisto TAT jalkautuu koko henkilöstönsä voimin 13:lle yläkoululle eri puolilla Suomea. Kouluilla järjestetään kahden tunnin mittainen yrittäjyyskasvatuksen toiminnallinen kokonaisuus, jonka aloittaa paikallisen yrittäjän puheenvuoro.
Työpajoissa nuoret tutustuvat muun muassa kohderyhmäajatteluun, verkostojen merkitykseen, yrittäjyyden alkumetreihin ja siihen liittyviin toimenpiteisiin sekä pääsevät testaamaan oman pikkuyrityksen pyörittämistä.

1 kiinnostunut
Yrittäjän päivän pääjuhla

Yrittäjän päivän pääjuhla

syys 5, 11:00am - syys 5, 1:30pm

Kulttuuritehdas Korjaamo

Itsenäisyyden juhlavuonna on erityinen syy juhlia yrittäjyyttä: satavuotias Suomi on monella tapaa yrittäjien työn tulosta.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK isännöi Yrittäjän päivän päätapahtumaa ti 5.9.2017 Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla. Teemana on yrittäjyys Suomea uudistavana voimana. Tuomme esille yrittäjyyden monia kasvoja – niin nuoria, pitkän linjan konkareita, työnantajayrittäjiä kuin maahanmuuttajiakin. Heitä kaikkia tarvitaan viemään Suomea tulevaisuuteen ja seuraavalle satavuotistaipaleelle.

Kutsuvierastilaisuus on tarkoitettu yrittäjille, yrittäjyyttä edistäville organisaatioille, päättäjille ja medialle. Jos et ole saanut suoraa kutsua, ota yhteyttä järjestäjiin: www.yrittajanpaiva.fi/yhteystiedot/

Lataa lisää